Het tweede Droste effect is alleen bekend bij de werknemers. Als pas nieuwe werknemer mocht je alles proeven tijdens het inpakken of fabriceren. Het effect was dan dat je te veel proefde en je zelf tegen at. Voordeel van dit effect was dat je daarna nooit meer snoepte.
Leuk is wel dat ik mijn verzameling blikjes als een matroesjka kan opbergen
13 opmerkingen:
Ik zie je al snoepen, maar daar valt denk ik nu toch niet veel meer van te merken. Heb je zoveel doosjes? Wat leuk. Prachtige foto.
Kun jij jouw verzameling blikjes als een matroesjka opbergen?
Daar geloof ik niets van. Je zou ze wel ineen moeten duwen.
Misschien doet Han-the-Magicman het al fotograferend?
En is die kleurenfoto op de fabrieksgevel wel echt?
Gelukkig ben jij het snoepen niet verleerd...!
Fijne dag vandaag..!
Een mooi pand, zonder meer.
ik hoorde dit nog al eens in een koekjesfabriek, na een tijdje kunnen die zelfs geen koekje meer zien
Knappe, evenwichtig opgebouwde foto met dat paar voorbijgangers op de voorgrond!
En bedankt voor de informatie, dat wist ik dus niet... of is het weer zo'n kwakkel van je die je ons op de mouw wil spelden? *wink, big smile*
Chocolade schijnt wel heel gezond te zijn. Zonder de suiker dan :)
Mijn aangetrouwde nicht heeft bij een banketbakker gewerkt. Ook daar heeft zij op dezelfde manier het snoepen afgeleerd. Zo van: gebak over- Neem maar mee naar huis, eet maar op.... Na een paar dagen komt de zoetigheid je neus uit!!
hmm,..ik was juist aan het snoepen Han
En maar denken dat je je blikjes aan het stappelen bent, ;-)
doe je ze opbergen als een Matroesjka, is dat ook een Droste effect ?
Ooit verkocht ik pralines, Han. Alleen wat op de grond viel mocht ik proeven. Als de baas boven kwam met een nieuwe lading vroeg ik of ik ze moest laten vallen...
Lie(f)s.
Beetje lulkoek, dat je zoveel van iets kan eten dat je nooit meer hoeft. Een sprookje. En niet eens zo`n mooie.
Maar is dat een goede zaak voor Droste dat hun medewerkers dan niet meer snoepen?
Dan kopen ze ook de eigen producten niet meer.
Mooi stukje architectuur, dat water in de compositie maakt de foto af.
Een reactie posten